Langs de Indische Oceaan

18 december 2016 - Geraldton, Australië

IMG_4969En net op de dag dat we op tijd willen vertrekken verslapen we ons. Even na 8 uur schrikken we wakker en vliegen we uit bed, want we hadden afgesproken te ontbijten om 8. Gauw eten en de spullen in de auto, want vandaag begint onze ‘roadtrip’. We nemen State Route 60, ofwel de Indian Ocean Drive, want hier is veel meer te zien van de natuur dan wanneer we Highway 1 pakken. Onze eerste stop is vlak voor Cervantes, waar het landschap afwisselend bestaat uit spierwitte duinen van kwartszand. We maken een uitstapje naar de Pinnacles (in Nambung National Park), een zanderig stoppelveld van duizenden kalkstenen pilaren en naalden, die soms wel vijf meter hoog zijn. Een heel mooi schouwspel.

Na de lunch rijden we meteen door richting Geraldton, want het is best nog een stuk rijden vandaag. Na enkele tussenstops komen we rond 17 uur aan en checken in voor een rustig nachtje aan het water. Nog even de zonsondergang bewonderen en dan skypen met de kids. We willen natuurlijk graag weten of het thuis allemaal goed gaat.

De reis van morgen gaat richting Denham (Shark Bay), waar we 3 dagen zullen blijven. We verheugen ons op de dolfijnen, want die komen elke ochtend vlak bij de kust om gevoerd te worden. Dat wordt genieten.

1. Esther:
    18 december 2016
    Dat ziet er fantastisch uit. Slaap lekker zometeen en geniet van de komende dagen in Shark Bay :)
  2. Diana:
    18 december 2016
    Wat een mooi natuur
  3. Erik:
    19 december 2016
    Ik kom helemaal in zomerse sferen met deze foto's :-)