Turquoise Bay

24 december 2016 - Ningaloo Reef, Australië

IMG_5045De Ningaloo Coast is vandaag ons doel. Het is in feite een groot beschermd natuurgebied, met aan de ene kant het Cape Range National Park en aan de zeekant het Ningaloo Marine Park, waar elke paar kilometer de ingang van een reservaat wordt aangeduid; Mangrove, Lakeside, Mandu, om er enkele te noemen. Het is toch nog een flink stuk rijden, voordat we aankomen bij de Turquoise Bay, een van de vele stranden langs de kust hier. Gelukkig hebben we twee parasols gekocht bij Big W in Karrinyup (bij Perth), want het is beslist geen overbodige luxe met de brandende zon recht bovenop je hoofd.

Turquoise Bay is echt fantastisch. Het water kleurt zo mooi licht- en donkergroen en het strand is vrijwel verlaten. Dit is werkelijk een klein paradijs. Morgen gaan we snorkelen en vieren we Kerst op een van de mooie stranden hier. Alvast hele mooie en gezellige kerstdagen gewenst allemaal in Nederland!

1. Esther:
    24 december 2016
    Wat een luxe zo'n paradijsje zo verlaten :) Heerlijk!
  2. Marianne en Wiel:
    fijne feestdagen van Marianne en wiel groetjes uit Heerlerheide
  3. Olaf:
    24 december 2016
    Jullie ook fijne kerstdagen! Geniet maar van de zon.. wij doen het met wind en regen ;-)
  4. Eddy:
    24 december 2016
    Het ziet er allemaal mooi uit, lekker genieten maar.
    Fijne kerstdagen.
  5. Janet en nick:
    24 december 2016
    niet te vergelijken met onze noordzee
  6. Reeltje:
    24 december 2016
    Geneet van ut leave dat zo sjoon is
    Kiek om dich heen zo sjoon
  7. Pierre en Mary:
    24 december 2016
    Een heel warm en knus kerstfeest toegewenst , groetjes oet een koud en winderig Gebrook
  8. Jeff:
    25 december 2016
    Wat een uitzicht! Zijn jullie daar op jullie privé strand?