Exmouth

23 december 2016 - Exmouth, Australië

IMGP0315Gisteravond nog even buiten gewandeld en de mooie sterrenhemel bewonderd. Zoveel sterren bij elkaar hebben we nog niet gezien in Nederland. Het lijken er hier wel meer, of ze staan dichterbij (?)

Onderweg passeren we de steenbokskeerkring. Dat moet natuurlijk even op de foto.

We zijn nu in Exmouth. Het was een behoorlijk ritje vandaag met 40 graden hitte. Koeien, geiten en schapen, ze lopen gewoon los; langs en soms op de snelweg, waar gewoon 110 km/hr mag worden gereden. Het gevolg is dat er regelmatig een aangereden beest naast of op de weg ligt. Ook hier in de ‘town’ lopen de emoes gewoon los rond.

We hebben een mooie kamer. Weliswaar niet zo modern, maar het is van alle gemakken voorzien en het belangrijkste, de airco, zit er gelukkig in en doet het goed.

Vanmiddag hebben we al een boottochtje door de Yardie Creek geboekt. Daar gaan we maandagochtend doorheen varen om te genieten van de natuur. Morgen naar het strand van Turquoise Bay om te snorkelen en om te luieren. Ook zondag zijn we op het strand te vinden en vieren we Kerst onder de parasol.

1. Esther:
    23 december 2016
    Wat een gave tocht moet dat geweest zijn. Wel uitkijken geblazen dus. Nu lekker stoom afblazen op die mooie plek en 's nachts genieten van de airco :)
  2. Shireen:
    23 december 2016
    Wauw, wat een indrukwekkende omgeving...
  3. Reeltje:
    23 december 2016
    sjoon daar geniet verder en met kerst onder de parasol
    is eens wat anders
  4. Ralph:
    Dat is echt chique!
    Goed smeren wel wah, met zo'n warm zonnetje :)
  5. Annie:
    23 december 2016
    Wat is het toch een prachtige omgeving daar zoveel moois te zien groetjes
    van hier
  6. Marion:
    23 december 2016
    Wat een mooie foto van jullie samen. Hele fijne kerstdagen in dat prachtige zonnige Australië !
  7. Gerard:
    23 december 2016
    Christmas on the white sand i.p.v. het druilige weer in ons koude kikkerlandje

Fijne dagen
  8. Olga:
    23 december 2016
    Wauw............... te gek..... ben beetje jaloers/ maar gun het jullie ontzettend!! Enjoy........... lfs uit Gebrook
  9. Riet benders:
    23 december 2016
    Hele fijne kerstdagen en wat een prachtige foto's. Nog veel plezier.
  10. Janet en nick:
    24 december 2016
    dat is toch geweldig nu de kerstboom opzetten ?