Exmouth
23 december 2016 - Exmouth, Australië
Gisteravond nog even buiten gewandeld en de mooie sterrenhemel bewonderd. Zoveel sterren bij elkaar hebben we nog niet gezien in Nederland. Het lijken er hier wel meer, of ze staan dichterbij (?)
Onderweg passeren we de steenbokskeerkring. Dat moet natuurlijk even op de foto.
We zijn nu in Exmouth. Het was een behoorlijk ritje vandaag met 40 graden hitte. Koeien, geiten en schapen, ze lopen gewoon los; langs en soms op de snelweg, waar gewoon 110 km/hr mag worden gereden. Het gevolg is dat er regelmatig een aangereden beest naast of op de weg ligt. Ook hier in de ‘town’ lopen de emoes gewoon los rond.
We hebben een mooie kamer. Weliswaar niet zo modern, maar het is van alle gemakken voorzien en het belangrijkste, de airco, zit er gelukkig in en doet het goed.
Vanmiddag hebben we al een boottochtje door de Yardie Creek geboekt. Daar gaan we maandagochtend doorheen varen om te genieten van de natuur. Morgen naar het strand van Turquoise Bay om te snorkelen en om te luieren. Ook zondag zijn we op het strand te vinden en vieren we Kerst onder de parasol.

is eens wat anders
Goed smeren wel wah, met zo'n warm zonnetje :)
van hier
Fijne dagen